Back to top

Totalrenovering av bad

01.

Bad og våtrom

F. Jørgensen A/S kan være totalentreprenør for badeprosjekter av alle størrelser. I privatboliger er baderommet et av de viktigste i hele boligen. Vi har flere tiårs erfaring med våtromsarbeid, og tar oss av alle oppgaver i en våtromsprosess. Gjennom mange år har vi utviklet et godt og nært samarbeid med firmaer som driver med tjenester vi selv ikke leverer. Om det er ønskelig for deg, tar vi på oss jobben med å koordinere arbeidet mot snekker, flislegger og elektriker. På denne måten trenger du kun å forholde deg til en aktør; Oss! Uansett om du trenge totalrenovering av bad eller reparasjoner. Vi samkjører og leder prosjektet, og sørger for at riktig håndverker kommer inn og gjør jobben til riktig tid.

02.

Ærlighet

Når vi gjør en jobb, kan du stole på at vi gjør det som er best for deg som kunde. Når vi møter et problem, er ikke løsningen alltid å bytte ut komponenter, selv om dette kanskje er den løsningen som er mest økonomisk gunstig for oss. Dersom det lar seg gjøre, velger vi heller å reparere de skadde delene, om det er det som er best for deg og ditt behov. For oss er ærlighet alltid en dyd.

03.

Sertifisering betyr sikkerhet

Vi er våtromssertifisert, noe som er en stor fordel både i forhold til kvalitet på arbeidet og når det kommer til forsikringsselskaper. Å være våtromssertifisert, betyr at rørleggerne har avlagt og bestått eksamen i Byggebransjens våtromsnorm (BVN). Bruker du våre rørleggere som har dette kurset, kan du være trygg på at våtrommet blir bygget i tråd med byggetekniske forskrifter.

Ta kontakt med oss om du trenger hjelp med bad, alt fra totalrenovering av bad til små reparasjoner.

Ønsker du gratis befaring av ditt oppdrag?

Vi kontakter deg og avtaler tid

blank

Velkommen innom til inspirasjon for fornyelse av badet.