Back to top

Jobbe hos oss?

01.

Jobbe hos oss?

Hos oss i Comfort F. Jørgensen er vi alltid på jakt etter dyktige medarbeidere. Som områdets største rørleggerbedrift har vi mange roller som skal fylles. Vi søker både de som har høy kompetanse og kan hjelpe oss å bli enda bedre, men også de som har rett innstilling, arbeidslyst og ønsker å lære. Vi har mye kompetanse å dele med andre.

Hos oss er vi positive engasjerte mennesker som gjør alt vi kan for at kunder og medarbeidere skal ha den beste opplevelsen av Comfort F. Jørgensen

02.

Vi leter etter

Nå er vi konkret på jakt etter å øke antall medarbeidere. Vi trenger flere rørleggere. Har du fagbrev er det topp, men er du håndverker av annen type, eller har annen relevant erfaring vil dette veie opp for manglende fagprøve. Det viktigste for oss er det er mennesker med rett innstilling, arbeidslyst og gjerne at man er praktisk anlagt.

Bruk kontaktskjemaet her eller send mail direkte til rekruttering@f-jorgensen.no

Send jobbsøknad

Vi kontakter deg og avtaler tid

Klikk eller dra en fil til dette området for å laste opp.
Klikk eller dra en fil til dette området for å laste opp.
blank
03.

Hverdagen med COVID

Når koronaviruset traff Norge for fullt i midten av mars, måtte vi i Comfort F. Jørgensen i likhet med resten av næringslivet ta sin del av ansvaret for hindre videre spredning. Vi var raskt ute med å iverksette nødvendige tiltak de er pålagt fra myndighetene. Fra tydelig avstandsmerking og antibac tilgjengelig for kundene, til hyppig desinfisering av alle kontaktflater der folk ferdes.

Tryggheten til både kunder og ansatte er tross alt det aller viktigste for oss.

Vi har hatt butikken åpen som vanlig hele tiden, og Vi synes det har gått greit hittil. Folk er flinke til å respektere reglene.

04.

Litt om oss

Comfort F. Jørgensen AS er en rørleggerbedrift med en historie som går helt tilbake til 1930. Gjennom 90 år i markedet har vi opparbeidet et solid navn kjent for kvalitet, kompetanse og trygghet. Vi leverer tjenester innen vårt fag i hele sørlige delen av Østfold, alt fra det private hyttemarkedet til industri og næring.

Velkommen innom til inspirasjon for fornyelse av badet.